Arsip Tag: CBR250RR Kabuki Edition

Ai CBR250RR Kabuki Teh Naon ? Eta Terangkanlah

Lemburedisi.com-rame-rame di teras urang loba artikel ngabahas CBR250RR Kabuki Edition. Kusabab urang cicing dilembur mantak bingung naon sie sebenernya nu disebut CBR250RR Kabuki  Edition teh. Mimiti urang nanya ka Abah nu dagang gonjing di parapatan ceunah baheulana si Abah teh … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di Honda | Tag , , , | 9 Komentar