Ai CBR250RR Kabuki Teh Naon ? Eta Terangkanlah

Lemburedisi.com-rame-rame di teras urang loba artikel ngabahas CBR250RR Kabuki Edition. Kusabab urang cicing dilembur mantak bingung naon sie sebenernya nu disebut CBR250RR Kabuki  Edition teh.

Mimiti urang nanya ka Abah nu dagang gonjing di parapatan ceunah baheulana si Abah teh ngalaman dijajah ku Jepang jadi sugan bisa bahasa Jepang apal Kabuki teh naon, pas ditanya si Abah ngajawab, wah Abah mah teu apal Kabuki Jang, ai kabeuki mah apal. Deuh si Abah mah ai kabeuki mah urang ge apal 😂

tah ieu nu ngarana CBR250RR Kabuki Edition teh

Baca lebih lanjut

Iklan